Motionscykel test – Find de bedste modeller

Motionscyklen kender vi alle sammen, det er en meget populær maskine at have i hjemmet. Der er dog stor forskel på modellerne på markedet, og en gammel motionscykel  kan ikke længere anbefales, da der er sket meget de sidste 20 år.

Denne artikel kigger nærmere motionscykler, er det i stedet en spinningcykel du kigger efter, så kan du godt glæde dig, da vi er i gang med teste dem også, og snart laver en unik artikel herom.

Motionscykler vi anbefaler

Se udvalget nedenunder.

Spirit Fitness CU800

En fantastisk motionscykel hvor computeren drives en generator du selv skaber strøm til.

Dimensioner:

Materiale:

Maks. belastning:

Ekstra

Reklamelink


Hvilken model skal jeg købe?

En af de første ting man skal tage stilling til, det er hvorvidt man ønsker at have en model hvor man sidder meget ned, lidt a la en lænestol, eller om man ønsker en model hvor man sidder i en mere oprejst position.

En af fordelen ved en motionscykel fremfor en crosstrainer eller et løbebånd, det er at knæ og fodled ikke belastes i særlig høj grad. Det betyder at alle kan være aktiv på en motionscykel, også selvom man har diverse skavanker. Sammenlignet med en almindelig cykel udmærker motionscyklen sig ved at man kan sidde og træne indenfor i tørvejr, så de dårlig undskyldninger kan pakkes væk. Ja man kan endda sidde og se TV imens hvis man ønsker dette.

Ideel til både genoptræning og motion

Skal du genoptræne et knæ eller din hofte, så er motionscyklen et oplagt valg, og anbefales af de fleste fysioterapeuter. Ønsker du bare at forbrænde kalorier, så er den også ideel til dette.

Har du derimod et ønske om at få store muskler, så er motionscyklen ikke valget for dig. Til dette findes der mange andre træningsmaskiner som er mere ideelle til netop dette.